Deerhunter Tempest Anorakk

1411g2-1_243_detail

Deerhunter Tempest Anorakk ble anskaffet da min vinter-anorakk over flere år ble ødelagt. For å være ærlig ble den kjøpt mest på “feel”, jeg følte den snakket til meg. Det lydløse stoffet er heller ikke å forakte.

Nettopp stoffet overrasket meg mye, jakken skal nemelig være “smart”. Den skal “føle” hvordan været er -og tilpasse seg forholdene. Dette virker foreløpig veldig bra! Den puster godt i varmt vær, og lukker seg godt når det blåser og regner. Faller temperaturen så blir den forholdvis varm og god på innsiden. Men nettopp hvor “kjølig” den føles i høy temperatur er overraskende, siden den ikke har noen utluftligs lommer.

Jakken har en meget god hette, sannsyneligvis den beste jeg har prøvd . Hetten kan man ta av hvis det er ønskelig. Halsen kan åpnes eller draes opp, den tetter godt. Lengden er helt kjekk å ha, da man kan sette seg ned og fortsatt ha tøy under stompen. Nederste delen av ermene er laget av neopren og sitter veldig godt. Det er også en gummi del på toppen av hver skulder, noe som gjør at sekken ikke sklir.

Det er 4 lommer på jakken, 2 “håndvarmere”, 1 stor kengeru lomme samt 1 liten lomme på venstre skulder til radio/mobil eller annet. Den store kengeru lommen er min favoritt, den har en glidlås som gjør lommen tett eller du kan legge over en klaff som finnes inne i selve lommen.

Produktinformasjon:
Deerhuter
Tempest Anorak/Smock
The Bushcraft Store
Pris: ca 1600,- NOK

Pluss Minus
 • “Smart” stoff som faktisk fungerer
 • Vindtett, vanntett, pustende, lydløs
 • Elastisk
 • Store gode lommer
 • Lengden
 • Hetten
 • Ingen spesielle
Anmelders karakter: ★★★★★½
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay