Maxpedition Single Sheath

1411g2-1_243_detail

Maxpedition lager alt som tenkes kan i cordura/nylon og spesielt til MOLLE (Modular Lightweight Load-carrying Equipment) utstyr. Maxpedition skal være noe av det tøffeste og mest robuste som kan kjøpes for penger.

Jeg kjøpte en Maxpedition Single Sheath for å sette på en av mine selvlagde kydex slirer, slik at jeg enkelt kan pakke med meg litt fiskeutstyr, slipestein, fyringsutstyr, liten lykt osv. når jeg skal ut på små turer.

Teknisk informasjon:
Høyde lukket: 10 cm
Diameter: 4 cm (elastisk strikk)
Bredde: 5 cm
Belte fest: 5 cm (vertikalt og horisontalt)

Produktinformasjon:
Maxpedition
Single Sheath
Outnorth (camper)
Pris: 259,- NOK

Pluss Minus
 • Mange tilfestningsmetoder til belte/sekk
 • Elastisk
 • Justering av høyden på lukkemekanismen
 • Holdbar velcro
 • Litt stiv og “klumpete”
Anmelders karakter: ★★★★★½
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay