Victorinox Swiss Army Hiker

1250516812_2074

Victorinox har i en årrekke levert alle små gutter -og jenters drøm, et kompakt velfungerende og rimelig multiverktøy. Gjort verdenskjent av den udødelige kult klassikeren MacGuyver.

I et labert forsøk på å begrense min entusiasme for dette verktøyet, det er helt fantastisk! Uten sidestykke, perfekt størrelse, lett vekt, nydelig grep og en fryd å bruke i skogen som spikkekniv. Swiss Army verktøyene finnes i et uendelig antall varianter og kan derfor tilpasses selv den mest kresne av oss på verktøy fronten (dog, den kan bli noe klumpete skal man ha med seg rubbel og bit). Sagen er smart utformet ved at den går fra tynn topp til tykk bunn (nede ved selve sagbladene), dette gjør at sagen sjeldent kiler seg fast når du sager.

Den kommer ikke helt uten aber, jeg savner en viktig ting som Leatherman har: tangen (selvom det finnes versjoner av Swiss Army som har den). Stjerneskrutrekkeren på baksiden har noe dårlig plassering, da den kan bli vrien å komme til noen trange steder. Ellers er det lite negativt jeg har å komme med på dette lille verktøyet.

Fasaliteter på dette multiverktøyet:

 • Stor kniv
 • Liten kniv
 • Boks åpner (liten flat skrutrekker)
 • Flaske åpner (stor flat skrutrekker)
 • Sag
 • Owl
 • Stjerne skrutrekker
 • Tannpirker
 • Pinsett

Produktinformasjon:
Victorniox
Swiss Army Hiker
Outnorth (camper)
Pris: 259,- NOK

Pluss Minus
 • Mange verktøy i en liten forpakkning
 • Glimmrende ergometri
 • Vekt
 • Dårlig plassering stjernetrekker
Anmelders karakter: ★★★★★½
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...

Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay