Eagle Brenselflaske 0.6L

df6001_brenselfl

Eagle products har her levert en brenselflaske som virker solid, med o-ring og skrukork i toppen. 0.6L størrelsen syntes jeg er perfekt til turer om vinteren, da den gir liten pakkstørrelse.

Foreløpig har jeg hatt et stort uhell med denne flasken (hvor alle mine klær og utstyr ble gjennomvåte av rødsprit), dette til tross for at flasken lå i en egen plastpose. Jeg hadde fylt flasken over streken som er merket på flasken for “max Filling”, dette kan være årsaken. Men slikt utstyr burde fungere uten å lekke, selv for “dummies” som meg. Dette trekker selvfølgelig veldig ned på karakteren, jeg skal oppdatere etter neste tur hvor jeg skal holde meg under “max. Filling” streken.

Produktinformasjon:
Eagle products
Brenselflaske 0.6L
COOP
Pris: 129,- NOK

Pluss Minus
 • Solid konstruksjon
 • Instruksjon på flasken
 • Lekker (garantert når den fylles over “max. Filling” merket)
Anmelders karakter: ★★☆☆☆☆
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay