Light My Fire FireSteel 2.0

firesteel 2.0 scout red2

Light My Fire Firesteel 2.0 er et tennstål som fungerer. Ikke bare fungerer den alltid, men den har også en smart fløyte innebygd i “skraperen”.

Praktisk sett så er Light My Fire FireSteel 100% til å stole på, og 2.0 versjonen har fått et bedre lite håndtak på selve tennstålet samt “skraperen”. Det er ikke noe problem å produsere gnist-regn med dette tennstålet. Produsenten oppgir at Firesteel 2.0 kan produsere ca. 3000 gnister (dette tar forbehold om at man bruker den medfølgende “skraperen” og ikke kniven eller annet redskap til å produsere gnistene)

Produktinformasjon:
Light My Fire
FireSteel 2.0
www.amfibi.no
Pris: 129,- NOK

Pluss Minus
 • Fungerer alltid
 • Innebygd fløyte
 • Velfungerende “skraper”
 • Ingen
Anmelders karakter: ★★★★★★
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay