Spork Orginal

3952-800
Syntes du også det er slitsomt å ha mange ting og forholde deg til når du er på tur? Spork lettere ialle fall jobben noe for deg, og gir deg 3 i 1 ting (samme som kinderegg), du får skje, gaffel og kniv i en og samme hendige dings. Konseptet liker jeg godt, det samme gjelder også utførelsen. Spork fungerer helt glimmrende! Den fungerer like godt hjemme som den gjør på vannet eller i skogen. Fargevalgene er dessuten lette å få øye på, noe som gjør det vanskeligere å miste den.

Spork lages av varmebestandig polykarbonat, hvilket gjør den hard og slitesterk. Tåler maskinvask og riper ikke opp teflonpanner. Veier kun 6 gram og er 17 cm lang.

Produktinformasjon:
Light My Fire
Spork
www.oslosportslager.no
Pris: 19,- NOK

Pluss Minus
 • Ligger godt i hånda
 • Gjør jobben den skal uten problemer
 • Klare og godt synelige farger
 • Ingen spesielle
Anmelders karakter: ★★★★★★
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay