Norrøna /29 warm2 stretch Zip Hood

P_468_468_1086103384

Mitt 3. Norrøna plagg skulle vise seg å bli litt av en nedtur, kanskje forventet jeg for mye?

Norrøna /29 warm2 stretch Zip Hood er i samme kategori som Norrøna Lyngen warm2 stretch Jacket med noen unntak. Norrøna /29 warm2 er lettere og litt tynnere.

Passformen på jakken i størrelse L satt perfekt på meg (75 kg og 189 cm høy), nydelig passform. Glidelåsen går helt opp til over hakepartiet og tommelhull på enden av ermene er ting jeg setter stor pris på. At jakken kun veier rundt 500 gram gjør heller ikke noe. Stoffet jakken er laget av, føles utrolig komfortabelt mot huden. Jakken har 5 lommer, 3 på utsiden med glidelås og 2 på insiden.

Så hvorfor er jeg ikke fornøyd spør du? Vel, jeg tror jeg rett og slett har misforstått produktbeskrivelsen. På hjemmesiden til Norrøna står det forklart at jakken skal være vindtett, slitesterk og isolere godt. Når det gjelder vindtett, så er det bare å glemme det. Iskalde vår/høst -vinder,  blåser tvers gjennom dette plagget og gjør deg kald til margen. Så å bruke dette plagget som ytterplagg på vinter/vår/høst turer er håpløst, når selv den minste bris føles gjennom jakka. Det var faktisk så ille i starten av April at jeg hadde 2 ullfrottè gensere under for å holde varmen. Hvis du derimot legger et skikkelig vindtett skall lag på utsiden, blir det bedre, men jeg mener at en ullfrottè fortsatt gjør en bedre jobb.

Spesielt slitesterk er den heller ikke hvis du er en aktiv friluftsfant, bruker du tommelhullene mye vil du fort slite noen sømmer i det området. Prisen på 1500,- kan virke avskrekkende på noen, og det burde den også. Jeg syntes ikke den er verdt det, men konstanterer at jeg ofte velger denne jakka når jeg skal på tur. Det utrolig behagelige stoffet skal ha mye av æren for det.

Produktinformasjon:
Norrøna
/29 warm2 stretch Zip Hood
www.sportsdeal.no
Pris: kr 1439,-

Pluss Minus
 • God passform
 • God hette
 • Lang hals
 • Lett
 • Tommelhull i ermet
 • Veldig behagelig stoff
 • Ikke vindtett
 • Dårlig isolasjonsevne som ytterplagg
 • Produktet står ikke i stil med prisen
Anmelders karakter: ★★★½☆☆
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay