Nordik Mini Predator revelokk

predator_mini_revelokk

Som fersk jeger med liten erfaring satt jeg meg ned på enden av jordet til mine foreldre, jeg satt meg ned på en liten bar flekk blandt snøen, tett innpakket i en jerven duk. Min nyinnkjøpte Nordik Mini Predator hang rundt halsen og månen lyste opp jordet i kveldsmørket. Så smått begynte jeg å stille på o-ringen og blåse i Predator-fløyta, jeg satt i spenning og brukte kikkerten aktivt mot skogkanten for å se om det ikke kunne komme en liten rev på lur … etter rundt 1 times lokking så jeg plutselig noe bevege seg nede i skogkanten. Kikkerten speidet ivrig etter om jeg faktisk hadde sett noe eller om det bare var øynene mine som spilte meg et puss. Og riktignok …. mellom to trær satt det en skikkelse, etter et nytt lokk med fløyta kom skikkelsen byksende mot meg. Hjerte pumpa begynte å gå, og bare 30 meter unna stoppet det en nydelig rev og tittet undefundig på meg. Jeg hadde ikke lenger sikker bakgrunn, da skuddet ville gått mot offentlig vei og bebyggelse på andre siden av veien. Så jeg la ned rifla og sa “Hei bror, så hyggelig du ville vise deg for meg”. Reven snudde og la på sprang samme vei den hadde kommet.

Min konklusjon, Nordik Mini Predator revelokk fungerer strålende.

Produktinformasjon:
Nordic
Mini Predator
www.magasinet.no
Pris: kr 169,-

Pluss Minus
 • Følger med ekstra o-ring
 • Flere lokkelyder i en og samme fløyte
 • Lett å bruke
 • Ingen spesielle
Anmelders karakter: ★★★★★★
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay