Montana Skifeller

511561

Ski feller kommer i flere forskjellige tykkelser, fasonger, størrelser og materialer. Uavhengig av dette er skifeller et fantastisk verktøy for å tråkke opp lange seige bakker, fjellsider eller fjelltopper.

Montana skifellene jeg har valgt, er laget av nylon og er i full lengde (total lengden på fellene er da 191cm). Montana skifeller kan kjøpes i breddene 30, 40, 50, 60 og 67 mm. Fellene kommer i en liten kjekk pakkpose og limet er beskyttet med en plastremse.

Så hvordan fungerer disse fellene i praksis? Jeg har brukt mine først og fremst på et par eldre telemark ski som har varierende bredde (fra 60mm på midten til 90mm på tuppen), og jeg kan like godt nevne det største “problemet” med en gang. Siden fellene har lik bredde hele veien og skien har varierende bredde, vil det medføre at områder under skiene ikke dekkes av fellene. Dette vil i sin tur føre til evinnelige glipptak når du tråkker oppover, spesielt i ulent terreng. Dette er ikke et stort problem, men kan bli et irritasjonsmoment hvis du skal gå et stykke. Hvis du har ski med varierende bredde kan det være lurt å investere i feller som kan skjæres og dermed formes etter skiene. Bortsett fra dette er jeg veldig fornøyd med Montana skifellene. Grepet i snøen er godt, monteringen er enkel, men det mangler festeanordning i bakkant av fellene. Heldigvis er limet godt og vil holde seg bra hvis du passer godt på fellene dine. Pakk dem inn i den beskyttende plasten (uten for mye snø) mellom hver gang du tar dem av.

Produktinformasjon:
Montana
Skifeller
www.gsport.no
Pris: kr 599,- (for 50 mm bredde)
Vekt: ca. 300 gram
Pakkstørrelse: ca. 11 x 11 cm.

Pluss Minus
 • Enkel montering
 • Godt lim
 • Godt grep
 • Mangler bakfeste
Anmelders karakter: ★★★★★☆
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay