Sollader SBC-10

C14-4761 - Portable Solar Charger SBC-10-p

En sollader er mitt drømmeprodukt -dessverre feiler SBC-10 totalt når kommer til det viktigste, nemelig å lade seg opp.

Hvor fantastisk er det ikke at vi kan produsere og lagre elektrisitet fra sola? Problemet oppstår derimot når solcelle panelet er på hele 0,44 watt. Her skal jeg ramse opp noen enkle formler (rett gjerne om noen mener disse er feil).

For å få amps: watt / volt = amps
For å få varighet: ah / amps = varighet
For å få watt: ah * volt = watt

Her oppstår da problemet, hvis panelet er på 0,44 watt, produserer 5.5 volt og batteriet rommer 2000 mah så vil det da ta ca. 41,6 timer å lade opp batteriet. Men det er den teoretiske delen, i praksis er det faktisk værre. Så et godt tips hvis du skal kjøpe en sollader, pass på å få så mange watt som overhode mulig. I praksis så kan denne ligge hele dagen i solen, og da har jeg kanskje 10 minutter spilling på mp3-spilleren. Den kan også lades gjennom micro-USB, og da har du ialle fall med deg strøm til ca. 2 fulle mobil ladninger.

Det er en lykt på batteriet, med en egen knapp. Denne fungerer umidelbart så lenge panelet har fått litt sollys på seg. Det er en egen knapp for å sjekke status på batteriet (hvor mye strøm som finnes). Av inn -ut ganger, så finnes det en micro-USB inn og en vanlig USB ut. Det følger med et sett som inneholder alle mulige overganger som skal passe til nesten alle tenkelige gadgets.

Produktinformasjon
Sollader
SBC-10
www.mytrendyphone.no
Pris: kr 191,-

Pluss Minus
 • Vernet mot overoppladning
 • Liten lykt integrert
 • Stort batteri
 • Eget felt for å se oppladningsstatus
 • Fungerer veldig dårlig til sin basisoppgave
Anmelders karakter: ★★½☆☆☆
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay