Grenade Brainwasher Gloves

BRAINWASHERGLOVE_RAST1

Gode vinter hansker til å stå på ski/snowboard/telemark/kiteboarding, er vanskelig å finne. Men jeg har hatt en forkjærlighet til Grenade Gloves helt siden jeg fikk mitt første par for snart 6 år siden.

Brainwasher er en såkalt “pipe glove”, den er designet for å fungere optimalt for snowboard/ski i half-pipen.

Så hvordan fungerer den i praksis? Joda, Grenade holder det den lover. Den er testet i -10 celcius med frisk bris, og er varm og god når man er i aktivitet. Den tar ikke til seg fukt og den er vindtett, velcro stramming ved håndleddene gjør at du slipper å få snø ned i hansken. Den er bevegelig og fin som lovet, syntes håndflaten siden slites litt fort.

Produktinformasjon
Grenade
Brainwasher
www.boardwise.com
Pris: ca. kr 500,-

Pluss Minus
 • God bevelighet føles lett og ledig på hendene
 • God straming ved håndleddene
 • Slites noe raskt på håndflaten
Anmelders karakter: ★★★★★☆
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay