POC Lobes

poclobes0809whiteblacklensgogles1

Er du glad i snø? Ski, snowboard eller bare en tur med trugene? Her har du hjelpemidlet som hjelper deg å se selv om det er snøstorm utenfor hyttedøra.

POC Lobes er på mange måter helt like som alle andre googles, men det som skiller dem fra resten er også det mest fantastiske. Som du ser på bildet er det ingen “ramme” på googlene. Dette gjør at du får et bredere og bedre perifert syn. Tanken bak dette er da at du som befinner deg i x antall km/t nedover bakken raskere skal kunne observere hinder, og da også reagere raskere.

Det hjelper kanskje også litt, at du føler deg som en F-16 pilot med disse brillene på hodet.

Ingen “ramme” på googlene er i seg selv en design feil, fordi det gjør at linsene er eksponert mot elementene. Derfor kan du få dug problemer hvis det klemmer seg snø som smelter inn i linsene, jeg har ikke opplevd det ennå. POC Lobes dugger også hvis du står stille for lenge, men så lenge du er i bevegelse ikke dette noe problem.

Produktinformasjon
POC
Lobes
www.kitebutikken.no
Pris: kr 899,-

Pluss Minus
 • Glimmrende perifert syn
 • Gode justeringsmuligheter
 • Linsene får raskt riper
 • Dugg problem
Anmelders karakter: ★★★★☆☆
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay