Hestra Gauntlet Votter

288497

Etter en frostskade i tidlig alder har jeg alltid hatt et problem med å holde hendene varme når gradestokken kryper ned forbi 5 grader. Derfor invisterte jeg i et par votter laget av Hestra, og det har jeg ikke angret på!

Hestra Gauntlet har en vindtett og vanntett yttervott, og en avtagbar fôret innervott. Denne kombinasjonen har foreløpig holdt hendene mine varme i -20 grader, selv når jeg ikke er aktiv. Husk at en vott alltid vil være varmere enn en hanske.

Vottene er lange, og har innstramming to steder. Dette gjør at du slipper å pakke votten under jakkeermet for ikke å få snø inn i den. På håndflate siden er votten litt ru, slik at den gir godt grep. Mange forsterkede sømmer.

Den største ulempen er at det er en hel vott, skulle jeg kjøpt et nytt par ville jeg gått for en med løs pekefinger. Man blir veldig “klumsete” med bare håndflaten og tommel.

Produktinformasjon
Hestra
Gauntlet mitten
www.intersport.no
Pris: kr 399,-

Pluss Minus
 • Godt grep
 • Varm
 • Avtagbar innervott
 • Vanntett/vindtett
 • Fester for jakke/snor
 • Innstrammning to steder
 • Lang
 • Ingen spesielle
Anmelders karakter: ★★★★★½
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay