PSE Stinger 2010

cache_500_1_1_img_

Etter å ha fundert en stund på å prøve meg på bueskyting kom endelig dagen jeg fikk bestemt meg for en compound bue og bestilt.

Hvis du trodde at det bare er å spenne opp bua og fyre løs, så tror du feil. Dette fikk jeg smertelig erfare, og var veldig heldig at det ikke gikk galt. Jeg satt på pila, spente opp og slapp tråden. BANG! Pila sprengte (gikk i tusen knas) og tråden hoppa ut av trinsa. Dermed stod jeg med en bue som ikke kunne brukes og ingen måte å fikse dette på.

Etter noen telefoner fikk jeg tak i en lokal bueskyter som hjalp meg med å sette bua i en buepresse og få satt tråden på plass over trinsa igjen. Samtidig kjøpte jeg en” release” som gjør det mye enkelere å trekke opp buen og skyte presist og konsistent.

Når det kommer til selve buen, så er den utrolig kompakt. Noe som gjør at den er lett å frakte og forflytte seg med. Det virker som en god og solid konstruksjon. Det er enkelt å justere og feste tilleggsutstyr (slik som pil quiver, siktemidler osv). Buen er lettskutt og det er enkelt å stille pund styrken (tyngden på opptrekket) på PSE Stinger.

Det er mye å tenke på når du skal kjøpe bue, hvor lang skal dra lengden være? Når du kommer frem til dette så får du også hvor lange piler du skal ha. Hvilket siktemiddel skal jeg ha? Hva slags pilhylle? Skal jeg ha et quiver til å ha pilene i?

HUSK: Det er ikke lov å jakte med pil og bue i Norge.

Produktinformasjon:
PSE
Stinger

nettbutikk.digitroll.no/buesport/
Pris: kr 2990,-
Dra lengde: 25 – 30″
Bue lengde: 80 cm
Bue vekt: 1,9 kg
IBO fart: 296 – 304 fps
Let-Off: 80%

Pluss Minus
 • Kompakt
 • Lett
 • Enkel å justere
 • Presis
 • Ikke så lydløs som det loves
Anmelders karakter: ★★★★★☆
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay