Atomsilda

img_521222225_0_Big

Denne lille rakkeren er kanskje den mest effektive “jegeren” for en sjøfisker. Nå skal det sies at det er vanskelig å anmelde sluker da det ikke nødvendigvis er utstyret som er grunnen til at du får eller ikke får fangst.

Torsk, sei, makrell og sjøørret hiver etter denne godbitten. Et annet plus er jo at du kaster langt med denne rakkeren pga. den flotte formen. Når alt annet feiler dra frem en atomsild fra fiskeveska og du skal se at kanskje lykken snur. Av de forskjellige variasjonene har jeg hatt mest hell med den gule/oransje varianten.

Hvor ble den kjøpt
skittfiske.no

Hva kostet den
49,- NOK

Pluss Minus
 • Kaster langt
 • Fin gange i vannet
 • Ingen spesielle
Anmelders karakter: ★★★★½☆
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
 • Print
 • PDF
 • Facebook
 • Twitter
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay