Vibram Trek Leather

vibram-five-fingers-shoes-kso-trek-leather-blackdead-stock-493944

Vibram Trek Leather er fra FiveFngers serien. Dette er et helt spesielt konsept …. og det er ikke for alle. Men liker du å gå barbeint i skog og mark, er dette definitivt noe for deg!

Ikke bare gir den deg følelsen av å vandre barbeint rundt, men den beskytter også foten mot alt den møter i skog og mark. Det er jo veldig få av oss som bruker god tid når vi vandrer gjennom naturen, vi tar gjerne med oss litt av arbeidsmentaliteten som er fra A til B. Noe som igjenn gjør at vi skjeldent ser hvor vi setter foten, før vi setter den ned. Det kan jo gi noen ubehagelige og smertefulle overraskelser hvis man vandrer barbeint. Her kommer denne fantastiske skoen inn, den beskytter foten samtidig som den gir deg følelsen av å være barbeint.

Et lite tips, hvis du bestiller skoen over internet: ikke velg den sko størrelsen du vanligvis bruker. Ta frem tommestokken eller målebandet. Sett foten din inntil en vegg og mål ut til lengste tå. Følg så guiden over skostørrelser slik at du får en perfekt pass størrelse. Dette er helt avgjørende for om du får en god eller dårlig opplevelse.

Produktinformasjon:
Vibram
Trek Leather
Born Bare Foot
1099,- NOK

Anmelders karakter: ★★★★★☆
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay