Lundhags Forester

WEB_Image Lundhags Forest Black -1016490260

Noen av oss er godt kjent med forsvarets marsjstøvel (og noen husker kanskje 3 mila i dem bedre enn andre), for andre er skallstøvel et ukjent begrep. Jeg syntes skallstøveler har fått ufortjent mye hets….

Jeg er en av dem som vil at det utstyret jeg kjøper holder så lenge som mulig, mitt forrige par fjellstøvler mustra opp 1 år med godt bruk før gummisålen løsna fra skoen. Etter en del liming var den så god som ny …. eller, vent, der revna stoffet i hælpartiet på skoen også gitt. Det kan hende at skoen kan ha vært bittelitt for stor, noe om forklarerer hvorfor hælpartiet revna …. på det punktet tar jeg selvkritikk.

Så annkom et par spliter nye Lundhags Forester, og etter litt kjærlig kos og innsmøring av impregnering ble begge skoene fylt opp med vann og mine to ben plumpa oppi. Ut på tur det bar for å gå dem inn, ja … for de må gåes inn. Det var en som sa til meg at det var nesten sånn med Lundhags at skoen satt først som støpt på foten etter 10 år med inngåing, og da var den jo somregel moden for å byttes ut. Fullt så ille er det ikke, etter et par timers tur med våt sko hadde det skjedd mye. Etter inngåingsturen har jeg ikke hatt noen gnagesår eller blemmer på eller under føttene.

Det som appelerer så til meg med skallsko er at den er robust, vanntett, kort tørketid, mulighet for ekstra fór-sokk om vinteren og generell større brukstid enn en vinter -eller sommer støvel.

Mine par har blitt flittig brukt i 1 års tid nå, de har plasket ialt fra småbekker til salt hav. Måtte bukte seg på underlag som stein, sand, gjørme, bark, røtter, snø, slaps osv. Vært ute i alt fra stekende sol til snøstormer. Gjennom alt dette syntes jeg Lundhags Forester har gjort en god jobb. De har beskyttet føttene mine godt, og jeg har blitt oppriktig glad i disse skoene. Jeg har ingenting å utsette på disse skoene.

Produktinformasjon:
Lundhags
Forester
Skittfiske
2199,- NOK

Anmelders karakter: ★★★★★★
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay