Helsport Gjende Camp

WEB_Image Helsport Gjende 3 Camp 331444715

Telt har aldri vært min store ting, for å være helt ærlig har jeg meget begrenset erfaring med “telting”. Stort annet en noen spede forsøk sammen med noen kompiser da vi var rundt 15-16 år har jeg nok ikke. Jeg har stort sett foretrukket å ligge under en duk.

Siden livssituasjonen er i stadig endring, kom nå tiden hvor telt ble aktuelt for våre små utferder i skog og mark. Valget falt da på “Helsport Gjende Camp”, mye pga. helårs funksjonalitet med henhold til lufting, og det flotte fortelte med mange utsyns muligheter.

Helsport Gjende er veldig enkelt å sette opp, det følger med 3 fargekodede stenger som passer til sine respektive fargekodede lommer i ytterduken. Sett en plugg bakerst, stapp inn stenger, smakk på plass koppene til stengene og voila, der står det. Sett så en plugg i alle bunnhempene på ytterdukene (har kun brukt bardunene da det har blåst veldig godt, 8 m/s og oppover). Innerteltet settes enkelt opp med 1 fargekodet spenne, og hemper som henger ned fra ytterduken.

Forteltet er stort, og alle med mange åpningsmuligheter er det helt fantastisk! Spesielt elsker jeg takluken som lar deg ligge på ryggen i teltet og se stjernene glittre på varme skyfrie sommernetter. Det er sideåpning, åpning foran (samt lufteluke foran), og det er en åpning i taket. I forteltet er det også en organisering pose som kan henges opp, kjekk til å legge lykter, tannkrem, blader og annet man trenger rask tilgang til.

Innerteltet er enkelt å sette opp, er smart delt opp -hvor den ene enden er lenger enn den andre. Slik at lengre personer kan ligge godt der. Selv er jeg 189cm, og har ingen problemer med plassen. Det er en stor inngang med myggnetting (alle åpninger har myggnetting). Inne i innerteltet er det 3 små organiserings-lommer hvor du kan legge personlige småting som du vil ha rask tilgang til. Innerst er det en luftekanal som kan justeres etter hvor mye lufting du vil ha.

Jeg har ligget i teltet i alt fra strålende sol, til kraftig regnvær med påfølgende sterk vind. Ikke hatt noen problemer med lekasjer, eller at teltet har blåst overende. Jeg har pr. dags. dato ingenting å utsette på teltet. Det er litt tungt og klumpete med sine rundt 3,7 kg, men det er ikke noe stort problem.

Størrelse: 2 – 3
Type telt: Tunneltelt
Vekt: 3,5 kg
Stanglengde: 1×220+1×300+1×330cm
Innganger: 2
Mål pakket: 15×40cm

Produktinformasjon:
Helpsort
Gjende Camp
Skittfiske
6995,- NOK

Anmelders karakter: ★★★★★★
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay