DD Duk 3×3

DD_Tarp_3x3_Brown_01e

DD Tarp 3 x 3, er nettopp det. En duk på 3m x 3m som gjør livet litt enklere for oss som er glad i hengekøye, eller bare vil ha opp en rask gapahuk. Men med litt kreativitet kan også denne duken bli til et flott 2 personerstelt som faktisk fungerer veldig godt! Duken har hele 19(!) forsterkede forankringspunkter, hvor bla. 3 av dem går over midten av duken (dette er noe av hemmeligheten for å sette opp duken som et telt).

Multifunksjon er et ord jeg vil bruke for denne duken, den kan benyttes alene som en gapahuk eller “en million” andre konfigurasjoner (klype salt!), eller den kan brukes over teltet eller hengekøyen. For den er utrolig nok også vanntett! Jeg har ikke noe å utsette på duken, den er enkel å sette opp, forsterket på di rette plassene og ikke for tung (så sant du ikke er en gram-jeger, da har DD nettopp kommet med en “SuperLight”-serie). Den har holdt meg tørr og i le for vinden mang en gang, kanskje det beste eksemplet på jæren 2014 i 17 m/s og øs-pøs-regnvær da den var satt opp i telt konfigurasjon.

Den har litt samme bruksområde som Helsport-duken min har hatt, di store forskjellene ligger i at Helsport-duken har glidelåser som gjør at den kan brukes som poncho og sovepose. Samt størrelsen, hvor DD-duken er 3m x 3m er Helsport-duken 1,6m x 2,3m.

Størrelse: 3m x 3m
Farger: OD, Coyote Brown, Jet Black, Maroon Red
Vekt: 790g (kun duk)
Inkluderer: 4 plugger, guy-line og stappesekk

Produktinformasjon:
DD Hammocks
3×3 tarp
Draut
448,- NOK

Anmelders karakter: ★★★★★★
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay