DD Bergen Ryggsekk

DD_Bergen_Rucksack_04

DD sin ryggsekk “Bergen” ble kjøpt som en pakke fra DD. Der var en hengekøye, 3×3 duken og denne ryggsekken. Den ble flittig brukt di første 6 månedene, deretter ble den lagt på hylla og kommer nok ikke frem med det første igjenn ….

Grunnen til det er ganske enkel, den rommer mye i volum, men bærer denne vekten fryktelig dårlig (ialle fall på min rygg). Skal jeg på et par dagers overnatting med denne sekken blir den rett og slett vond å bære med den vekten (rundt. 12-15 kg). Det er ingen intern -eller ekstern ramme i sekken, det kan hende dette er noe av grunnen til at jeg syntes den blir ukomfortabel.

Når det gjelder funksjoner, så er sekken helt O.K. Syntes det er litt klønete med disse ekstra side-lommene og rumpetaska som kan festes på sekken med borrelås. Ellers er det flott med et modulært system som kan brukes fra dagsturer til minimalistisk overnattings tur. På sekkens sider er det 2 rader med PALS webbing, det samme på toppen, foran og under. Foran er det også en egen versjon av en “daisy-chain” og en loop som kan brukes til en isøks (for liten til en vanlig øks). På lokket er det en egen lomme på utsiden til ting man vil ha rask tilgang til.

Kvaliteten er så som så, sømmene på snoringen i toppen har gått opp hos meg flere ganger og jeg har måtte sy den sammen igjen for å få en fungerende sekk. Dette er en sekk jeg ikke på noen måte anbefaler.

Størrelse: 45L (35L + 10L i 3 avtagbare lommer)
Farger: Olive Green
Vekt: 1,5 kg
Inkluderer: 3 ekstra lommer (2 sidelommer og en rumpetaske)

Produktinformasjon:
DD Hammocks
Bergen Rucksack
DD hammocks
450,- NOK

Anmelders karakter: ★★★☆☆☆
Brukeres karakter: 0 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 60 votes, average: 0.00 out of 6 (0 votes, average: 0.00 out of 6)
You need to be a registered member to rate this post.
Loading ... Loading ...
Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay